ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν προστάτεψε τον Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale stretches next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane while waiting to come on as substitute during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Ζιντάν, Μπέιλ (AP PHOTO/PAUL WHITE)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου στο ματς με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να τον προστατέψει στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έριξε λάδι στη φωτιά με το πανό που σήκωσε στον τελευταίο αγώνα της εθνικής Ουαλίας και οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης του το κράτησαν μανιάτικο και τον... ξεφώνισαν στο Μπερναμπέου στο νικηφόρο 3-1 με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Για το λόγο αυτό, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήθελε να πυροδοτήσει και άλλο το αρνητικό κλίμα για τον ποδοσφαιριστή του και ύψωσε ασπίδα προστασίας, προκειμένου να ηρεμήσει την κατάσταση και να μην συνεχιστεί το αρνητικό κλίμα.

Ερωτηθείς σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζιζού ανέφερε πως "είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για την επιστροφή του Μπέιλ, που τα πήγε καλά στο ματς" και μετέπειτα σχολίασε τα γιουχαΐσματα στον ποδοσφαιριστή του από το κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης:

"Δεν του έχω μιλήσει για τις αποδοκιμασίες. Του έδωσα συγχαρητήρια για την επιστροφή του. Υπάρχει πολύς θόρυβος για τον Μπέιλ, εκείνος θέλει να είναι μαζί μας και τα πάει καλά. Γι'αυτό δεν θέλουμε να μιλάμε τόσο πολύ για το θέμα. Έχει ενσωματωθεί και θέλει να παίζει όπως όλοι οι άλλοι παίκτες μας".

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ