ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζαρντίμ στη λίστα των υποψηφίων προπονητών

Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Το όνομα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την απομάκρυνση του Λοπετέγκι.

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο είναι ιδιαίτερα γνώριμο στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο Πορτογάλος κόουτς ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Μονακό μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της.

Βέβαια, η δουλειά που έκανε σε αυτή την τετραετία στον πάγκο της ομάδας του πριγκιπάτου μόνο αμελητέα δεν ήταν. Τη σεζόν 2016-17 την οδήγησε στον τίτλο, ο ίδιος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League της ίδιας σεζόν. Όλα αυτά κόντρα στα εκατομμύρια της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα ανέδειξε πολλούς παίκτες βάζοντας εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη "Marca" το όνομα του 44χρονου κόουτς βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Λοπετέγκι την ώρα που αρκετοί στη διοίκηση των Μαδριλένων θέλουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Σολάρι.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ