ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο "τρελός" όρος της Σίτι για να μην επιστρέψει στο Μάντσεστερ ο Ντίαθ

Manchester City manager Josep Guardiola, center, talks to Manchester City's Oleksandr Zinchenko, right, and Brahim Diaz , right, during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, center, talks to Manchester City's Oleksandr Zinchenko, right, and Brahim Diaz , right, during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι η Σίτι θα πουλήσει τον Μπραχίμ Ντίαθ στην Ρεάλ, αλλά με όρο να μην επιστρέψει στο Μάντσεστερ για άλλη ομάδα, διαφορετικά η αποζημίωση θα είναι μεγάλη.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα προχωρήσουν το deal του Μπραχίμ Ντίαθ, αλλά μ' έναν... συναρπαστικό όρο στο συμβόλαιο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Οι "Πολίτες", λοιπόν, φέρονται να συμφώνησαν με τη "βασίλισσα" ότι αν πουληθεί ο Ντίαθ στην Γιουνάιτεντ, τότε στα ταμεία τους θα μπει το 40% από το ποσό της μεταγραφής, διαφορετικά για οποιοδήποτε άλλο κλαμπ η Σίτι θα πάρει το 15%...

Ρεάλ και Σίτι, πάντως, παρουσιάζεται από τα διεθνή Μέσα να τα έχουν βρει στα 22.000.000 ευρώ για πάει από Γενάρη στο "Μπερναμπέου" ο ποδοσφαιριστής που δεν κατάφερε ο Γκουαρδιόλα να κρατήσει το "Etihad", παρότι το ήθελε πολύ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ