ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ "ξεχνά" τον Νεϊμάρ και θέλει Εμπαπέ

Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ "ξέχασε" τον Νεϊμάρ και στοχεύει τώρα στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Πληθαίνουν πλέον τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που δεν έχει αφήσει ατάραχο τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Βραζιλιάνος αποτελούσε απωθημένο του Πέρεθ για αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα φαίνεται πως του... πέρασε, διότι σύμφωνα με την "mundodeportivo" ο Ισπανός παράγοντας σταμάτησε ν' ασχολείται με τον "Νέι" και επικεντρώνεται στο πώς θα πάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έναν σταρ, και ο πρόεδρός της περιμένει τις εξελίξεις με το FFP για να... στριμώξει την Παρί Σεν Ζερμέν και να φέρει τον Γάλλο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι Μαδριλένοι - όπως αποκαλύπτουν τα Football Leaks- είχαν κλείσει τον Εμπαπέ πριν τους Παριζιάνους, αλλά η δουλειά χάλασε επειδή ο πατέρας του νεαρού επιθετικού είχε ζητήσει τεράστια προμήθεια από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ