ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντε Τόμας με μία συμμετοχή πωλείται 35.000.000 ευρώ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντε Τόμας με μία συμμετοχή πωλείται 35.000.000 ευρώ

Θυμάστε τον Ραούλ Ντε Τομάς ο οποίος κάποια στιγμή ακούστηκε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ; Γι' αυτόν τον ποδοσφαιριστή, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει 35.000.000 ευρώ.

Ο Ραούλ Ντε Τομάς είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στα 24 του, κάνει καριέρα ως δανεικός σε ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ και η Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ισπανός επιθετικός με ρίζες από την Δομινικανή Δημοκρατία έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους έως το 2023, ωστόσο δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στην πρώτη ομάδα.

Συνολικά, μετράει μόλις μία συμμετοχή με τη μεγάλη Ρεάλ και από εκεί και πέρα αξιοσημείωτα πράγματα με την φανέλα της Ράγιο. Φέτος, ο Ντε Τομάς σε 34 ματς είχε 14 γκολ, ενώ πέρυσι σε 32 αναμετρήσεις είχε 24 τέρματα. Μάλιστα, κατά την περσινή σεζόν, προτού δοθεί δανικός -εκ νέου στην Βαγιεκάνο- είχε ακουστεί τ' όνομά του στα ρεπορτάζ των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο προπονητής, Πάκο Χέμεθ ανέφερε ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε τα χρήματα που ζητάει η Ρεάλ Μαδρίτης για να πουλήσει τον Ντε Τόμας. Ο κόουτς δεν αποκάλυψε το ποσό, ωστόσο η MARCA με δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αξιώνει 35.000.000 ευρώ για τον επιθετικό, χρήματα που δεν μπορεί να πληρώσει η Ράγιο Βαγιεκάνο ας πούμε που τον διεκδίκησε.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ