ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ ζήτησε 51 εκατ. ευρώ για να φύγει

Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να ζήτησε τα 51.000.000 ευρώ του συμβολαίου του, προκειμένου να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την "El Confidencial".

Οι σχέσεις μεταξύ του Γκάρεθ Μπέιλ και του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, είναι πιο ψυχρές από ποτέ. Ο Ζιζού δεν υπολογίζει τον Ουαλό εξτρέμ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, έπειτα από έξι χρόνια.

Βέβαια, ο Γάλλος τεχνικός δεν τον άφησε καν να αποχαιρετήσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αφού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μπέιλ έμεινε στον πάγκο, πράγμα ενδεικτικό των κακών σχέσεων του με τον Ζιντάν.

Η ιστορία όμως μεταξύ Μπέιλ και Ρεάλ δεν φαίνεται ότι θα λήξει τόσο γρήγορα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της "El Confidencial", ο 29χρονος Ουαλός ζητάει να πληρωθεί το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου του, προκειμένου να φύγει. Δηλαδή θέλει 51.000.000 ευρώ. Αυτό το πόσο προκαλεί πονοκέφαλο στους "μερένγκες", αφού προτίθενται να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, για να ενισχύσουν το ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, το "BBC" υποστηρίζει ότι το μεγάλο συμβόλαιο του Μπέιλ βάζει σε σκέψεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποφέρει ήδη από το μεγαλύτερο συμβόλαιο της Premier League, αυτό του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίζεται. Έτσι, ο Νορβηγός τεχνικός δεν θέλει να διακινδυνεύσει ακόμη ένα μεγάλο συμβόλαιο και αναμένεται να αναζητήσει έναν νεαρότερο παίκτη σε αυτή τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός Ευρώπης υπό τις οδηγίες του Ζιντάν
Έμερι: "Ο Εμπαπέ ήθελε να πάει στη Ρεάλ, τον πείσαμε να μείνει"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ