ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ σε συζητήσεις με την Σανγκάι Σενχούα

Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Ζιντάν φαίνεται πως έχει "τελειώσει" τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ουαλό να στρέφεται στην αγορά της Κίνας, αφού καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Το σίριαλ με την παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζεται. Ο 47χρονος τεχνικός δείχνει πως δεν υπολογίζει πλέον τον Ουαλό και φαίνεται πως θέλει να απαλλαγεί μία και καλή από την παρουσία του, με τον Μπέιλ να στρέφεται στην αγορά της Κίνας αφού καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Όπως αποκαλύπτει η " Marca", το γυαλί μεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται πως ράγισε πριν το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ζιντάν θέλησε να τον ξεκουράσει μετά τα 90΄λεπτά κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον άφησε εκτός αποστολής, με τον 30χρονο εξτρέμ να το εκλαμβάνει ως τιμωρία και όχι ως προληπτικό μέτρο.

Ο Μπέιλ θεωρεί πως δεν προστατεύεται από τον σύλλογο και τον Ζιντάν σύμφωνα με την αξία του και έχει καταστήσει σαφές στον ατζέντη του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την "Βασίλισσα".

Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, όμως το υψηλό κασέ του που φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ σε συνδυασμό με τους συχνούς τραυματισμούς βάζουν δεύτερες σκέψεις στους επίδοξους μνηστήρες στην Ευρώπη. Την περσινή σεζόν έπαιξε μόλις το 53% των διαθέσιμων λεπτών λόγω τραυματισμών.

Έτσι, ο ατζέντης του φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την κινέζικη Σανγκάι Σενχούα, που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, ενώ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει στις αρχές Ιουλίου του φετινού καλοκαιριού.

Τότε, ο κινέζικος σύλλογος του προσέφερε 25 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια συμβολαίου με τον Ουαλό να κάνει πίσω. Τώρα, ο Μπέιλ εμφανίζεται θετικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνηση στην Κίνα και μάλιστα η συζήτηση για την μεταγραφή του γίνεται για τον Ιανουάριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ