ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μόντριτς κρίνει τη δημιουργία του "EH7"

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης και αναζητούν ποιο νούμερο θα φορά ο Βέλγος σούπερ σταρ, εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Ο Αζάρ, όχι μόνο για τους Ισπανούς είναι ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχει αγωνία στα Μέσα της χώρας ποιο νούμερο θα φορά ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής (αν και εφόσον) περάσει τις πόρτες του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο ηγέτης της Τσέλσι και της εθνικής Βελγίου κατά τη μεταγραφή του στους Μαδριλένους θα δημιουργήσει το "EH7", δηλαδή θα κάνει δική του τη φανέλα με το νούμερο 7, αυτή που έχει στην κατοχή του τώρα ο Μαριάνο και παλαιότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, στην Ιβηρική δεν αποκλείουν ο Εντέν Αζάρ να πάρει το 10, αυτό που φορά στους "Μπλε" από τότε που μεταγράφηκε στους Λονδρέζους. Βέβαια, μπορεί για να συμβεί κάτι τέτοια θα πρέπει να συμφωνήσει ο Λούκα Μόντριτς ή αν ο Κροάτης αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους απερχόμενους πρωταθλητές Ευρώπης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ