ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κουρτουά έγινε αλλαγή λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας

Real Madrid goalkeeper Thibaut Courtois in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Real Madrid goalkeeper Thibaut Courtois in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της το λόγο που έγινε αλλαγή ο Κουρτουά στο ημίχρονο με την Μπριζ. Δεν έπαθε κρίση πανικού ο Βέλγος, αλλά οξεία γαστρεντερίτιδα.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν αναφορικά με την ενέργεια του Ζινεντίν Ζιντάν ν' αποσύρει τον Τιμπό Κουρτουά στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μπριζ κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-2.

Αρχικά, γράφτηκε ότι ο Ζιζού έβγαλε τον Κουρτουά λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Έπειτα, κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο διεθνής πορτιέρε υπέστη κρίση πανικού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εν τέλει ήταν η σειρά των Μαδριλένων να πάρουν θέση για το ζήτημα.

Σύμφωνα με την Ρεάλ, λοιπόν, ούτε θέμα εμπιστοσύνης προέκυψε ούτε ο Τιμπό Κουρτουά έπαθε κρίση πανικού. Οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης υποστηρίζουν ότι ο βασικός τους τερματοφύλακας χτυπήθηκε από οξεία γαστρεντερίτιδα και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσει το ματς.

Παράλληλα, η διοίκηση Πέρεθ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από την απόφαση του Ζιντάν να δώσει γάντια στον Αρεολά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ