ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: O Ίσκο στα ανταλλάγματα για τον Αζάρ

Real Madrid's Isco gestures during a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Monday, Oct. 22, 2018. Real Madrid will play against Viktoria Plzena in a Champions League group G soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Isco gestures during a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Monday, Oct. 22, 2018. Real Madrid will play against Viktoria Plzena in a Champions League group G soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει την πρόταση της για την απόκτηση του Αζάρ και μέσα σε αυτή αναμένεται να βρίσκεται και ο Ίσκο.

Τις προηγούμενες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις παρασκηνιακές επαφές μεταξύ του Αζάρ και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα οι άνθρωποι των Μαδριλένων ετοιμάζουν την πρότασή τους στην Τσέλσι για την απόκτηση του Βέλγου.

Οι μπλε, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Αζάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, φέρονται να ζητούν ένα ποσό πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ θέλει να μειώσει το συγκεκριμένο ποσό δίνοντας, τουλάχιστον, έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο πρώτος παίκτης που βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων ανταλλαγμάτων είναι ο Ίσκο. Ο 26χρονος Ισπανός μέσος αρέσει στον Σάρι και οι Μαδριλένοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Την ίδια ώρα ο Ίσκο δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στη Μαδρίτη. Πολλές φορές έχει ακούσει έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του, ενώ έχει αποδοκιμαστεί στο Μπερναμπέου από τους φίλους της ομάδας. Ο Ίσκος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά δύσκολα θα το εξαντλήσει.

Πάντως για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αζάρ έχει ήδη τοποθετηθεί ο Σάρι τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εάν ο Αζάρ θέλει να φύγει τότε πρέπει αυτό να συμβεί.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez, file

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ