ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αδιάφορος Μπέιλ έκανε ότι κοιμάται στον πάγκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αδιάφορος Μπέιλ έκανε ότι κοιμάται στον πάγκο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν περνάει καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης και το δείχνει με κάθε ευκαιρία με αποκορύφωμα ότι έκανε πως κοιμόταν στον πάγκο. Έντονη κριτική στον Ουαλό. (VIDEOS)

Η Ρεάλ μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία αφού έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, όμως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να διαχειριστεί την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Στις 16 Ιουλίου ο Ουαλός συμπληρώνει τα 31 του χρόνια και έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ένα συμβόλαιο το οποίο του προσφέρει περίπου 15 εκατομμύρια το χρόνο. Την ίδια ώρα δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν περνάει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές έδειχνε διαρκώς την αδιαφορία του στον πάγκο με αποκορύφωμα τη στιγμή που έκανε ότι κοιμάται βάζοντας την μάσκα που φορούσε στα μάτια του.

Το ρεσιτάλ του κορυφώθηκε μετά την πέμπτη αλλαγή του Ζιντάν. Ο Γάλλος κόουτς έβαλε τον Ντίαθ αντί του Κασεμίρο και ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στον Μπέιλ ο οποίος γελούσε...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ