ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Νοσοκομείο οι ''Μερένγκες"

Real midfielder Isco, left, is challenged by CSKA defender Georgi Schennikov during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real midfielder Isco, left, is challenged by CSKA defender Georgi Schennikov during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να "πονοκεφαλιάζει" ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (1/9) με την Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ.

Η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης που έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Θέλτα, για την 2η αγωνιστική της Primera Division, δεν ήταν η μοναδική κακή εξέλιξη για τους "Μπλάνκος.''

Αυτό, καθώς, μετά τον τραυματισμό του Χάμες Ροντρίγκες που αποχώρησε με τράβηγμα στην γάμπα και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, έρχεται ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα για τους "μερένγκες".

Αυτή τη φορά ο άτυχος είναι ο Ίσκο, που αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό από το ίδιο παιχνίδι με την Θέλτα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα χάσουν το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ (1/9) στις 22.00. Όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς συνολικά επτά παίκτες της Ρεάλ είναι στα πιτς αυτήν την στιγμή και δεν αναμένεται να επιστρέψουν πριν τις 20 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, εκτός έιναι οι Εντέν Αζάρ, Φλοράν Μεντί, Ροντρίγκο, Μπραϊμ Ντίαθ και Μάρκο Ασένσιο.

Οι τραυματισμοί που έχουν προκύψει, πονοκεφαλιάζουν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενόψει της δύσκολης, εκτός έδρας αποστολής με την Βιγιαρεάλ, την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, κάνουν λόγο για σύννεφα πάνω από το μέλλον του Γάλλου τεχνικού.

Μένει να δούμε, εάν στην Μαδρίτη θα μπορέσουν να διαχειριστούν την πίεση που έχουν δημιουργήσει οι αναποδιές των τελευταίων ημερών και να βγουν αλώβητοι από το σταυροδρόμι που έχουν μπροστά τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ