ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Deal ύψους 1,6 δισ. ευρώ με Adidas

Real Madrid's Karim Benzema celebrates his goal during a La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates his goal during a La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνει τη συνεργασία της με την Adidas και ο κολοσσός αναμένεται να πληρώσει πακτωλό χρημάτων στη "βασίλισσα" του Ζιντάν.

Μαζί θα συνεχίσουν για τα επόμενα 12 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης με την Adidas, σύμφωνα με την έγκυρη στα ρεπορτάζ της μαδριλένικης ομάδας, MARCA. Τα χρήματα που φέρεται ότι θα εισπράξει η "βασίλισσα" αγγίζουν το 1,6 δισ. ευρώ σε βάθος χρόνων.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, του προαναφερθέντος Μέσου υποστηρίζει ότι οι δύο γίγαντες θα συνεργαστούν έως το 2031 και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα βλέπει στα ταμεία του κλαμπ να μπαίνουν περίπου 120.000.000 ευρώ το χρόνο.

Δεν το συζητάμε ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτή είναι η πιο λαμπερή συμφωνία της εταιρίας σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που ντύνει. Παράλληλα με την διαφαινόμενη συμφωνία της Ρεάλ με την Adidas, τρέχει και το φλερτ της Nike με την Λίβερπουλ. Οι δύο πλευρές εφόσον τα βρουν, οι "Κόκκινοι" υποστηρίζεται ότι θα αμειφθούν με 860.000.000 ευρώ, γεγονός που θα κάνει την φανέλα τους την πιο ακριβή στην Premier League.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ