ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Μουρίνιο και άλλοι τρεις "τρέχουν" για τη διαδοχή του Σολάρι

Manchester United's manager Jose Mourinho gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester United at St Mary's stadium in Southampton, England Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester United's manager Jose Mourinho gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester United at St Mary's stadium in Southampton, England Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Σαντιάγο Σολάρι υπέγραψε το φινάλε του στον πάγκο της Ρεάλ με τη συντριβή από τον Άγιαξ και ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι το Νο 1 φαβορί για να αναλάβει χωρίς ωστόσο να "παίζει μπάλα" μόνος του!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχαιρέτησε την Ρεάλ μετά από τρεις σερί κατακτήσεις του Champions League και η συνέχεια της ιστορίας αποδεικνύει πως έφυγε στο καλύτερο δυνατό σημείο για τον ίδιο, με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να έχει πιάσει ταβάνι.

Απο την αρχή της σεζόν και έπειτα οι "μερένγκες" ταλαιπωρούνται αφάνταστα με τις λάθος επιλογές της διοίκησης Πέρεθ και όλα δείχνουν πως μετά την αποτυχία των Λοπετέγκι (αποχώρησε στα τέλη Οκτωβρίου)και Σολάρι (μέσα σε μία εβδομάδα τέθηκε νοκ-άουτ και από τρεις στόχους της η Ρεάλ), θα υπάρξει νέα αλλαγή.

Ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο στον πάγκο; Όπως αναφέρει η ισπανική "Marca", το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο που έχει εμπειρία από τον πάγκο της μετά τη θητεία του σε αυτόν από το 2010 μέχρι το 2013, ωστόσο εκτός από το φαβορί υπάρχουν και τα... αουτσάιντερ.

Ισχυρό αουτσάιντερ παρουσιάζεται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθώς είναι πιθανό να κλείσει ο κύκλος του στην Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι ενώ πιθανότητες να αναλάβουν τους "μερένγκες" εμφανίζονται να έχουν και οι Αντόνιο Κόντε και Γιόαχιμ Λεβ.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Το αντίο του Μαρσέλο στους Μαδριλένους το είπε η γυναίκα του
Ρεάλ: Βασανιστήριο δίχως τέλος για Ράμος σε σουίτα του "Μπερναμπέου"
Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ
Ρεάλ: Οι οπαδοί απαίτησαν την παραίτηση του Πέρεθ
Καρβαχάλ για τον αποκλεισμό: "Είναι μία σεζόν για τα σκ@τ@"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ