ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κυνηγάει 17χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία

Ρεάλ Μαδρίτης: Κυνηγάει 17χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά τον 17χρονο Ρεϊνιέρ Χεσούς Καρβάλιο της ακαδημίας της Φλαμένγκο και ψάχνει τρόπο να τον κάνει κάτοικο Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει αρκετά την βραζιλιάνικη αγορά αναζητώντας ταλέντα σε μικρή ηλικία. Μετά την απόκτηση των 18χρονων Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, οι Μερένγκες έχουν βρει και τον επόμενο στόχο τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρεϊνιέρ Χεσούς Καρβάλιο. Ο 17χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και ανήκει στην ακαδημία της Φλαμένγκο. Δεν έχει ακόμη παίξει για την πρώτη ομάδα, όμως οι εμφανίσεις του στην Κ20 έχουν κάνει μεγάλα κλαμπ να τον κοιτάξουν. Επιπλέον, ο Ρεϊνιέρ είναι και αρχηγός της Βραζιλίας Κ17.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "AS" και άλλων ιταλικών μέσων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και είναι ενήμερη για τη ρήτρα των 70.000.000 ευρώ που έχει ορίσει η Φλαμένγκο για τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι Μερένγκες δεν θα παλέψουν μόνοι για τον Ρεϊνιέρ, αφού τον παρακολουθούν οι Μίλαν, Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι. Ο 17χρονος, βέβαια, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ φωτογραφία του απ' το Σαντιάγκο Μπερναμπέου γράφοντας: "ένας από τους καλύτερους ναούς του ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής
Ρεάλ Μαδρίτης: Μεταγραφική επανάσταση 500.000.000 ευρώ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ