ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουλιμπαλί, ο εκλεκτός στόπερ του Ζιντάν!

Napoli's Kalidu Koulibaly looks at Roma's supporters during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kalidu Koulibaly looks at Roma's supporters during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος κοστολογείται 70.000.000 ευρώ, είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την Ρεάλ σε περίτπωση αποχώρησης του Ραφαέλ Βαράν.

Τα τελευταία 24ωρα οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα από δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους και τα οποία φέρνουν τον Ραφαέλ Βαράν να έχει αποκαλύψει σε συμπαίκτες τους πως επιθυμεί να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το σύλλογο.

Σε περίτπωση πάντως που ισχύει αυτό το σενάριο και ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής έχει τάσεις φυγής, η πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Τουναντίον... Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η μαδριλένικη "As", αν χωρίσουν οι δρόμοι των "μερένγκες" με τον συμπατριώτη του, έχει επιλέξει τον Καλιντού Κουλιμπαλί ως τον ιδανικό για να πάρει τη θέση του στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουλιμπαλί, ο εκλεκτός στόπερ του Ζιντάν!

Ο Σενεγαλέζος διεθνής στόπερ κοστολογείται γύρω στα 70.000.000 ευρώ και ανανέωσε πριν λίγους μήνες το συμβόλαιό του με την Νάπολι ως το 2023, όμως το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της Ρεάλ να τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους για τον παρτενέρ του Σέρχιο Ράμος στα μετώπισθεν.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζοβάνι Καπουάνο υπογραμμίζει ότι "στο συμβόλαιο του Κουλιμπαλί η Νάπολι έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150.000.000 ευρώ που ενεργοποιείται από την προσεχή μεταγραφική περίοδο, με τη ρήτρα αυτή να είναι η υψηλότερο που υπάρχει για παίκτη που αγωνίζεται στην Serie A.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κυνηγάει 17χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ