ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Κανένα πρόβλημα να πάει ο Χάμες στην Ατλέτικο αρκεί να πάρει τα 40 εκατ. €

Colombia's James Rodriguez celebrates after scoring against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017. Behind Rodriguez is Colombia's Juan Cuadrado. (AP Photo/Martin Mejia)
Colombia's James Rodriguez celebrates after scoring against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017. Behind Rodriguez is Colombia's Juan Cuadrado. (AP Photo/Martin Mejia) AP PHOTO/MARTIN MEJIA

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι για να φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης και η διοίκηση του κλαμπ φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μέχρι και στην μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Δύο ομάδες διεκδικούν στα ίσα τον Χάμες Ροντρίγκες. Η μία είναι η Νάπολι και η άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ρεάλ στην προκειμένη περίπτωση παραμένει θεατής αναμένοντας την προσφορά για να ξεφορτωθεί τον Κολομβιανό που δεν χωράει στα πλάνα του Ζιντάν.

Στην Ισπανία, λοιπόν, σημειώνουν ότι οι Μαδριλένοι του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει ο Χάμες στην μισητή συμπολίτισσα, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί το κλαμπ οικονομικά. Η διοίκηση της Ρεάλ αξιώνει 40 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Από τη στιγμή που μία εκ των Νάπολι - Ατλέτικο συμφωνήσει με τη "βασίλισσα", εκείνη θ' αφήσει τον Χάμες να επιλέξει. Αξίζει να σημειωθεί πως και το "10αρι" της Κολομβίας είναι θετικός να δουλέψει υπό τον Σιμεόνε, ενώ εξίσου σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο ατζέντης του Χάμες, Ζόρζε Μέντες έκανε πρόσφατα σούπερ deal με την Ατλέτικο, φέρνοντας στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" τον Ζοάο Φέλιξ.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα ο Ζινεντίν Ζιντάν "τελείωσε" δημόσια τον Γκάρεθ Μπέιλ από την ομάδα, σημειώνοντας με δηλώσεις του ότι καλό θα ήταν ο Ουαλός να φύγει ακόμα και αύριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ