ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάνει αγώνα δρόμου ο Μπέιλ για να προλάβει το Clasico

Real Madrid's Gareth Bale falls on the pitch after missing a goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Gareth Bale falls on the pitch after missing a goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

O Γκάρεθ Μπέιλ ακολούθησε μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το Clasico με τη Μπαρτσελόνα στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Αλαβές στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Ο Ουαλός σταρ ταλαιπωρείται από οίδημα στο αριστερό πόδι και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Clasico με την Μπαρτσελόνα στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο 30χρονος όμως δείχνει να ξεπερνά πολύ γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού σε σχέση με αυτό που είχε εκτιμηθεί στην αρχή, κάτι που φέρνει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Μαδριλένων. Ο Μπέιλ ακολούθησε μέρος της προπόνησης με το γκρουπ που θα παίξει με την Κλαμπ Μπριζ στo Champions League, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να τρίβει τα χέρια του.

Το πλάνο μέχρι στιγμής λέει πως δεν θα αγωνιστεί ούτε με τη Βαλένθια (15/12, 22.00) για το ισπανικό πρωτάθλημα με σκοπό να προφυλαχτεί και να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα", ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

Photo Credits: AP / Alvaro Barrientos

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ