ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η "Μπεϊλιάδα" αρχίζει με τα εκατομμύρια των Κινέζων

Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Beijing Guoan έχει μπει δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησης του Γκάρεθ Μπέιλ. Πάνω από 700.000 ευρώ εβδομαδιαίως μπορεί να πάρει ο Ουαλός στην Κίνα.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με τον Γκάρεθ Μπέιλ και το μέλλον του μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν πυροδότησε τη "βόμβα" με τις δηλώσεις του και στη συνέχεια ανέλαβε ο ατζέντης του παίκτη. Τώρα, καταλήξαμε να γίνεται χοντρό παιχνίδι στους τίτλους των διεθνών Μέσων σχετικά με τη νέα ομάδα του Μπέιλ.

Τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί σενάριο που θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να σπρώχνει τον ταχύτατο εξτρέμ στην Παρί με στόχο να τον κάνει τράμπα με τον Νεϊμάρ που επίσης δεν τα πάει καλά με τη διοίκηση των Παριζιάνων και είναι στον "αέρα".

Ωστόσο, στην Αγγλία δημοσιεύματα θέλουν και την Beijing Guoan να έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του Μπέιλ, προσφέροντάς του συμβόλαιο που όμοιο του δεν έχει ούτε ο Λαβέτσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κινεζικού πρωταθλήματος.

Οι Κινέζοι φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν στον Ουαλό πάνω από 700.000 ευρώ την εβδομάδα, κι εδώ είναι που μπαίνει το δίλημμα καριέρα στην Ευρώπη ή χρήματα στην Ασία; Μην ξεχνάμε πως ο Μπέιλ είναι μόλις 30 ετών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ