ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η επανένωση των "Γκαλάκτικος" και η σοκαριστική εξομολόγηση του Κασίγιας

Ρεάλ Μαδρίτης: Η επανένωση των "Γκαλάκτικος" και η σοκαριστική εξομολόγηση του Κασίγιας

Οι "Γκαλάκτικος" της Ρεάλ θυμήθηκαν τα παλιά με την μαρτυρία του Ίκερ Κασίγιας για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του να σοκάρει. (VIDEO)

Όταν έπαιζαν όλοι μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλούσαν τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Αυτή τη φορά με πρωτοβουλία του Ρονάλντο μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να κάνουν μία διαφορετική κουβέντα και να θυμηθούν τα παλιά.

Το "φαινόμενο" μαζί με τους Ρομπέρτο Κάρλος, Φίγκο, Μπέκαμ και Κασίγιας μίλησαν για την εποχή που έπαιζαν μαζί με μεγάλο σεβασμό, θυμήθηκαν ιστορίες από την κοινη τους παρουσία, ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε για την καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Πρώτα η κουβέντα ξεκίνησε με τον Ρομπέρτο Κάρλος και τον Λουίς Φίγκο οι οποίοι συνομίλησαν με τον Ρονάλντο.

"Ζούμε μία δύσκολη εποχή. Ελπίζουμε σύντομα όλα να γίνουν όπως πριν", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνύπαρξης τους στη Ρεάλ: "Θυμάμαι τη συνύπαρξή μας με πολλή αγάπη. Ήταν φανταστικό ότι παίξαμε μαζί".

Στο ίδιο μήκος και ο Λουΐς Φίγκο: "Είναι μια εποχή που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Είχαμε την ευκαιρία να ενώσουμε ταλέντο, αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Είχαμε ταλέντο, αλλά δουλέψαμε κιόλας. Ξέραμε πως να δουλέψουμε. Όλος ο καιρός που περάσαμε μαζί ήταν κάτι εξαιρετικό".

Ρονάλντο σε Μπέκαμ: "Είσαι ένας από τους καλύτερους μέσους όλων των εποχών"

Με γέλιο ξεκίνησε η κουβέντα ανάμεσα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Ρονάλντο. Ο Βραζιλίανος ξεκίνησε λέγοντας ότι τα αγγλικά του δεν είναι τόσο καλά, ενώ ο Βρετανός παραδέχτηκε ότι το τένις είναι πλέον το αγαπημένο του σπορ.

Στη συνέχει η κουβέντα τους πήγε στις ομάδες που διοικούν και τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει ο κορονοϊός. "Προσπαθούμε να μην ξοδεύουμε χρήματα γιατί δεν έχουμε άλλα. Θα περιμένουμε την απόφαση της LaLiga να δούμε τι θα γίνει" είπε μεταξύ άλλων το "φαινόμενο" με τον Μπέκαμ να αναφέρεται στο πλάνο του για την Ίντερ Μαϊάμι.

"Προσπαθώ να φέρω πράγματα από την Μάντσεστερ, την Ρεάλ, την Μίλαν, την Παρί και τους Γκάλαξι. Προσπαθώ να πάρω κάτι από την κάθε ομάδα στην οποία έπαιξα" ανέφερε ο Βρετανός.

Στη συνέχεια ο Ρονάλντο αποθέωσε τον Μπέκαμ "Είσαι ένας από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία. Ο τρόπος με τον οποίος άγγιζες την μπάλα, μπορούσες να τη στείλεις όπου ήθελες. Με έβρισκες χωρίς να με κοιτάς. Περπατούσα και απλά η μπάλα ερχόταν σε μένα. Χίλια ευχαριστώ για όλες τις πάσες που μου έδωσες".

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΓΙΑΣ

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε και με τον Ίκερ Κασίγιας ο Ρονάλντο. Μάλιστα, ο "Άγιος Ίκερ" των φίλων της Ρεάλ μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και την καρδιακή προσβολή που υπέστη.

"Η καρδιακή προσβολή που έπαθα ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα. Ήμουν τυχερός που συνέβη στην προπόνηση και αυτό ήταν κάτι που μου έσωσε τη ζωή. Είμαι σίγουρος ότι εάν μου συνέβαινε κάπου αλλού πιθανότατα δεν θα ήμουν τώρα εδώ μαζί σας" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο της κουβέντας που είχαν:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ