ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Φουλάρει για τον Μπρούνο Φερνάντες

Sporting's Bruno Fernandes reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Bruno Fernandes reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες είναι έτοιμη να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "Abola".

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της πορτογαλικής "Abola", ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες και είναι ψηλά στη λίστα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν στο στόχαστρο των δυο ομάδων του Μάντσεστερ και της Τότεναμ, αλλά φαίνεται πως η "βασίλισσα" έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Ο διεθνής Πορτογάλος θέλει να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ, όμως η ομάδα της Λισσαβώνας δεν είναι διατεθειμένη να πέσει από τα 70 εκατ. ευρώ. Ο Ζιντάν επιμένει, τον θέλει, όμως πρέπει να καμφθούν οι αντιστάσεις των "λιονταριών".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ