ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Φουλ επίθεση για Έρικσεν τον Ιανουάριο

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί επιτακτική ανάγκη για την Ρεάλ να αποκτήσει χαφ τον Ιανουάριο και για αυτό το λόγο οι μερένγκες θα κάνουν κίνηση για τον Έρικσεν πριν λήξει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεινύεται μέχρι στιγμής βράχος όσον αφορά στη διάθεσή της να αποχωριστεί τον Πολ Πογκμπά, ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση να αφήσει τον Άγιαξ πριν τη λήξη της σεζόν και όλοι πλέον οι δρόμοι οδηγούν την Ρεάλ Μαδρίτης στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Όπως υποστηρίζουν με σημερινά δημοσιεύματα οι δύο μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Μαδρίτης, "Marca" και "As", ο Ζινεντίν Ζιντάν καίγεται για την απόκτηση μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λόγω της κακοδαιμονίας των τραυματισμών που έχει πλήξει τον άξονα της ομάδας του από την αρχή της σεζόν (μόνο ο Καζεμίρο δεν έχει χάσει ματς) και για αυτό ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει μπει στην κορυφή της λίστας των μερένγκες.

Ο 27χρονος Δανός μέσος ήταν ένας από τους εκλεκτούς της Ρεάλ και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο (καλοκαίρι του 2019), ωστόσο τα 80.000.000 ευρώ που ζητούσε η Τότεναμ κρίθηκαν ένα ποσό παράλογο, με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να είναι τώρα έτοιμη για νέα επίθεση προς τους Λονδρέζους, με εντελώς διαφορετικούς όρους.

Tottenham's Christian Eriksen lines up a shot during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Tottenham's Christian Eriksen lines up a shot during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Αιτία το γεγονός πως το συμβόλαιο του Σκανδιναβού επιτελικού χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2020 και από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του, με τα σπιρούνια να κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη στο φινάλε της σεζόν χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους.

Με αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι, οι μερένγκες εμφανίζονται έτοιμοι να παίξουν τα ρέστα τους το χειμώνα, με τις δύο εφημερίδες να ισχυρίζονται πως η Ρεάλ αισιοδοξεί ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τους Λονδρέζους προσφέροντας 30.000.000 ευρώ: ποσό που θα βολέψει τόσο την Τότεναμ που θα ξεφορτωθεί έναν δυσαρεστημένο παίκτη (ήθελε να φύγει σαν τρελός το καλοκαίρι του 2019) όσο και την Ρεάλ που θα τον αποκτήσει σε λογική τιμή.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ MARCA ΚΑΙ ΤΗΣ AS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΚΣΕΝ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Φουλ επίθεση για Έρικσεν τον Ιανουάριο
Ρεάλ Μαδρίτης: Φουλ επίθεση για Έρικσεν τον Ιανουάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ