ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει 200.000.000 ευρώ για ξόδεμα και φουλάρει για Ικάρντι!

Inter Milan's Mauro Icardi, left, celebrates after he scored his side's third goal during a Serie A soccer match between Lazio and Inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Inter Milan's Mauro Icardi, left, celebrates after he scored his side's third goal during a Serie A soccer match between Lazio and Inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με Σολάρι αντί Λοπετέγκι ήταν απλά η αρχή μίας σειράς αλλαγών στην Ρεάλ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ετοιμάζεται σούπερ μεταγραφική ενίσχυση για τον Ιανουάριο.

Πριν μερικούς μήνες είχε την ευκαιρία να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Ικάρντι έναντι 110.000.000 ευρώ (υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ίντερ που ίσχυε μόνο για πρόταση από ομάδα εκτός Ιταλίας), όμως την άφησε στην άκρη και τώρα... τρέχει!

Η αρχή της φετινής σεζόν ήταν καταστροφική για την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έχασε αρκετούς βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία και είδε τον Τζούλεν Λοπετέγκι να... μαζεύει τα μπαγκάζια του και να αποχωρεί μετά την "πεντάρα" από την Μπαρτσελόνα, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θέλει από την πλευρά του να δώσει δυναμική απάντηση.

Σύμφωνα με την "Marca", το αφεντικό των πρωταθλητών Ευρώπης είναι διατεθειμένος να στρώσει το αστρονομικό ποσό των 200.000.000 ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, στην προσπάθεια της Ρεάλ να ενισχυθεί με τρεις παίκτες κλάσης: έναν για τον κέντρο της άμυνας, έναν για τη μεσαία γραμμή και έναν για την επίθεση.

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως οι "μερένγκες" έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι για τη γραμμή κρούσης και είναι μάλιστα διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 150.000.000 ευρώ για να πείσουν τον Αργεντινό στράικερ να αφήσει την Ίντερ, της οποίας είναι αρχηγός εδώ και λίγους μήνες.

Μάλιστα, προκειμένου να τον "ψήσουν" να αφήσει το Μιλάνο και να μετακομίσει στην Μαδρίτη, έχουν έτοιμη και μία πρόταση που μόνο ασυγκίνητο δεν μπορεί να τον αφήσει, καθώς θα γεμίζει κάθε χρόνο τον τραπεζικό του λογαριασμό με 10.000.000 ευρώ.

Καθόλου άσχημο deal για τον Ικάρντι, αν αναλογιστεί κανείς πως βρίσκεται στην πιο παραγωγική περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η Ίντερ του δίνει 4.500.000 ευρώ ετησίως...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ