ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έσπασε το μοναδικό ρεκόρ του Πούσκας ο Μπενζεμά

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και έσπασε ένα μοναδικό ρεκόρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάντα κορυφαίους σκόρερ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ραούλ και ο Ντι Στέφανο. Όμως, κανείς τους δεν κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, πριν 57 χρόνια ο Πούσκας ως παίκτης της Ρεάλ είχε σημειώσει επτά συνεχόμενα γκολ για την ομάδα του, ένα ρεκόρ που δεν μπόρεσε να καταρρίψει κανένας μέχρι στιγμής. Αυτό το κατάφερε ο Καρίμ Μπενζεμά με το χατ-τρικ του στην τριάρα των "μερένγκες" απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Έτσι, ο 31χρονος Γάλλος βρήκε οκτώ συνεχόμενες φορές δίκτυα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στα παιχνίδια με την Ουέσκα, την Βαλένθια, την Έιμπαρ, τη Λεγανές και την Μπιλμπάο και έγινε ο μοναδικός παίκτης της "βασίλισσας" που έχει πετύχει κάτι τέτοιο.

Εκτός από το ιστορικό επίπεδο ενός τέτοιου ρεκόρ, η τρομερή απόδοση του Μπενζεμά έχει βοηθήσει την ομάδα του στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος, οι "μερένγκες" βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μεγάλο "αγκάθι" για τον Πογκμπά
La Liga: Η Χετάφε ταπείνωσε με τριάρα την Σεβίλλη
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ