ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Επανάσταση" από Σολάρι, με τριάδα στην άμυνα μετά από 2 χρόνια!

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Leganes at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Leganes at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ ταξίδεψε με πολλές απουσίες στην Σεβίλλη για το ματς με την Μπέτις και ο Σαντιάγο Σολάρι δεν δίστασε να την παρατάξει με τρεις στην άμυνα για πρώτη φορά μετά το 2017!

Ο Σαντιάγο Σολάρι δεν άλλαξε τις συνήθειές του όσον αφορά στον Ίσκο, αφήνοντάς τον ξανά στον πάγκο (μόλις δύο φορές βασικός στα 17 ματς που είναι προπονητής ο Σολάρι, ποτέ σε πρωτάθλήμα), ωστόσο στο ματς κόντρα στην Μπέτις για την 19η αγωνιστική της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχτηκε με μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Αυτή αφορά τη διάταξή της στο χορτάρι του "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", με τον τεχνικό των "μερένγκες" να επιλέγει να αγωνιστεί με τρεις παίκτες στην άμυνα και όχι με τέσσερις (δεξί στόπερ ο Βαράν και αριστερό ο Νάτσο, κεντρικός ο Ράμος), κάτι που είχε να γίνει σε αγώνα της Ρεάλ σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια.

Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά που η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είχε κατέβει με τριάδα στην άμυνα ήταν στις 11 Φεβρουαρίου του 2017, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να επιλέγει να παίξει με τρία στόπερ στην έδρα της Οσασούνα σε αγώνα πρωταθλήματος και το φινάλε να βρίσκει την Ρεάλ να επικρατεί με 3-1.

Σημειώνεται πως ο Σολάρι είχε να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες για την ομάδα του κόντρα στην Μπέτις: με τους Μπέιλ, Ασένσιο, Κρόος, Μάρκος Γιορέντε να είναι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και τον Λούκας Βάθκεθ να είναι τιμωρημένος.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ