ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Εντυπωσιάζει ο Έλληνας Βασιλάκης με χατ-τρικ (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης: Εντυπωσιάζει ο Έλληνας Βασιλάκης με χατ-τρικ (VIDEO)

Ο 17χρονος επιθετικός της Ρεάλ Κ18, Κριστιάν Βασιλάκης, ο οποίος προσπαθεί να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη (5-1) επί της Λεγανές Β' και ήδη μετρά έξι γκολ σε επτά ματς με τους "μερένγκες". (VIDEO)

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για τον Κριστιάν Βασιλάκη. Ο 17χρονος ελληνικής καταγωγής επιθετικός της Ρεάλ Juvenil B (ηλικιακή κατηγορία Κ18 ετών) πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη (5-1) επί της Λεγανές Β' και ήδη μετρά έξι γκολ σε επτά ματς της κατηγορίας.

Ο "Βάσι", όπως είναι το παρατσούκλι του, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών των "μερένγκες". Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέρυσι με τη Juvenil C στην πρώτη του σεζόν πέτυχε 20 γκολ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μάλιστα, βρίσκεται στη ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας για το Youth League (αντίστοιχη εκδοχή του Champions League για το ηλικιακό επίπεδο Κ19 ετών).

Πόσο πιθανό είναι, όμως, να δούμε τον Κριστιάν Βασιλάκη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας; Αυτή τη στιγμή έχει μόνο την ισπανική υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Ο παππούς του είναι Έλληνας και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ έφεραν στο "φως" τον περασμένο Φεβρουάριο την προσπάθεια της ΕΠΟ να πείσει τον 17χρονο να διαλέξει την Εθνική Ελλάδας και να μην περιμένει κλήση από αυτήν της Ισπανίας.

Οι προσπάθειες της ελληνικής ομοσπονδίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο από το περιβάλλον του παίκτη απορρέει η αισιοδοξία ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει καταφέρει να πάρει και την ελληνική υπηκοότητα για να μπορεί να κληθεί στην Εθνική Νέων. Δείτε το video με τα γκολ του κόντρα στη Λεγανές Β':

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ