ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξι εντός έδρας ήττες για πρώτη φορά τον 21ο αιώνα!

Real defender Sergio Reguilon reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real defender Sergio Reguilon reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε δύο σερί εντός έδρας ήττες από την Μπαρτσελόνα και έχει πλέον έξι στο "Μπερναμπέου" τη φετινή σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1999-2000.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται ήταν εφιαλτική για την Ρεάλ Μαδρίτης αφού "κατάφερε" μέσα σε λίγα 24ωρα να γνωρίσει την ήττα δύο φορές από την Μπαρτσελόνα σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις και μάλιστα μέσα στο σπίτι της: πρώτα έχασε με 3-0 στα ημιτελικά του Copa del Rey και έπειτα 1-0 για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Με τις δύο αυτές αποτυχίες μάλιστα οι πρωταθλητές Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών έφτασαν πλέον τις έξι εντός έδρας ήττες τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αφού πριν από τους Καταλανούς είχαν χάσει και από τις Λεβάντε (1-2), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-3), Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2) και Ζιρόνα (1-2).

Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι "μερένγκες" φορτώθηκαν στην πλάτη τους τόσες πολλές ήττες μέσα στο σπίτι τους; Για να φτάσουμε στον αριθμό "6" θα πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν 20 χρόνια πίσω και για την ακρίβεια τη σεζόν 1999-2000 που το φινάλε της βρήκε την Ρεάλ να μετράει επτά ήττες στο "Μπερναμπέου".

Οι έξι ήταν για την La Liga όπου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στις Βαλένθια (2-3), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-3), Σαραγόσα (1-5), Σανταντέρ (2-4), Αλαβές (0-1) και Βαγιαδολίδ (0-1) ενώ είχε μία ακόμα στο Champions League, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των ομίλων (2-4).

Σημειώνεται πως εκείνη τη σεζόν (1999-2000) η Ρεάλ είχε φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ευρώπη νικώντας 3-0 την Βαλένθια στον τελικό, ενώ φέτος όλα δείχνουν πως η μοναδική διοργάνωση που μπορεί να διεκδικήσει πλέον είναι και το Champions League, στην οποία είναι άλλωστε η κάτοχος του τροπαίου τα τρία τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Το τρομερό ρεκόρ νικών του Μέσι στο "Μπερναμπέου"
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-1: Αφεντικό στα Clasico η "Μπάρτσα"

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ