ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Δίνει 101 εκατ. ευρώ για Ράσφορντ και Έρικσεν"

Juventus forward Cristiano Ronaldo drives the ball past ManU forward Marcus Rashford, left, during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Ρονάλντο, Ράσφορντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Όπως αναφέρει η "Sun", η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να προσφέρει 101 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ράσφορντ και του Έρικσεν.

Η μετεγγραφική ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναγκαία ενόψει του επόμενου καλοκαιριού και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν τα "χτυπήματά" τους.

Σύμφωνα με την αγγλική "Sun", η "βασίλισσα" ετοιμάζει προτάσεις για την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ και του Κρίστιαν Έρικσεν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ αντίστοιχα.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να προσφέρει 101 εκατ. ευρώ για τους δυο παίκτες και συγκεκριμένα τα 56,1 εκατ. ευρώ είναι για τον 21χρονο Άγγλο επιθετικό και τα 44,9 για τον 26χρονο Δανό μέσο.

Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους ως το καλοκαίρι του 2020 και γι' αυτό η Ρεάλ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στα ταμεία της, αν θέλει να τους κάνει δικούς της.

Ρεάλ Μαδρίτης: "Δίνει 101 εκατ. ευρώ για Ράσφορντ και Έρικσεν"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ