ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν εμπιστεύεται πλέον Μπέιλ και Μπενζεμά, πάει για επιθετικό τον Γενάρη!

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν εμπιστεύεται πλέον Μπέιλ και Μπενζεμά, πάει για επιθετικό τον Γενάρη!

Μετά την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ προσπάθησε να καλύψει το κενό του εκ των έσω, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Γκάρεθ Μπέιλ. Αυτοί όμως δεν άδραξαν την ευκαιρία...

Είναι γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018, δεν βρέθηκε άξιος αντικαταστάτης του.

Στην " Βασίλισσα" πίστευαν πως με τους παίκτες που έχει ήδη το ρόστερ και δίνοντας αναβαθμισμένο ρόλο στους Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ, το κενό δεν θα φαινόταν και θα μπορούσε να συνεχίσει η επιθετική μηχανή της Ρεάλ να κινείται στα επίπεδα που ήταν και πριν.

Οι αριθμοί φυσικά είναι απογοητευτικοί για τα δεδομένα της Ρεάλ και οι δύο αστέρες της ομάδας δεν έχουν καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να μπουν στα παπούτσια του CR7.

Με την μονιμοποίηση του Εστεμπάν Σολάρι στο πάγκο της ομάδας, η Βασίλισσα ετοιμάζεται να μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που θα λύσει το πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Σύμφωνα με την εφημεριδά SPORT, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να κάνει μία ακριβή μεταγραφή έτσι ώστε να δυναμώσει την ομάδα του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η πιο ρεαλιστική περίπτωση την δεδομένη στιγμή είναι ο Ραδαμέλ Φαλκάο της Μονακό. Ο Κολομβιανός είναι μία σίγουρη λύση, με πολλές εμπειρίες ενώ γνωρίζει και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν εμπιστεύεται πλέον Μπέιλ και Μπενζεμά, πάει για επιθετικό τον Γενάρη!
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Δύο ακόμα εναλλακτικές με μικρό κόστος είναι οι Μάξι Γκόμεζ (Θέλτα) και Μπόρχα Ιγκλέσιας (Εσπανιόλ), που αγωνίζονται στην La Liga και έχουν δείξει σπουδαία δείγματα γραφής μέχρι στιγμής φέτος.

Τα ξένα ΜΜΕ συντηρούν ωστόσο ζεστό το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον Έντισον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν. Δύο σπουδαίοι παίκτες, αλλά με μεγάλο κασέ που δύσκολα θα αγγίξει η "Βασίλισσα" στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ