ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτά τα χρήματα ζητάει η Τότεναμ για Έρικσεν

Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτά τα χρήματα ζητάει η Τότεναμ για Έρικσεν

Η αγγλική "Mirror" υποστηρίζει πως ξέρει το ποσό που ζήτησε η Τότεναμ από την Ρεάλ για τον Έρικσεν. Ανένδοτοι στις απαιτήσεις του φέρονται οι Λονδρέζοι κι ας μένει ελεύθερος το '20 ο Δανός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει να ενισχύσει εκτός από την επίθεσή της και τη μεσαία της γραμμή και ο Κρίστιαν Έρικσεν (σ.σ. μαζί με τον Πολ Πογκμπά πλέον), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα -εδώ και καιρό- σε Αγγλία και Ισπανία, αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της "Βασίλισσας".

Στην αγγλική "Mirror", μάλιστα, υποστηρίζουν πως άνθρωποι από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ρώτησαν την Τότεναμ για τις απαιτήσεις της, έμαθαν και αν προχωρήσουν σε συμφωνία, τότε θα κάνουν τον Έρικσεν την τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω από το δίδυμο Νεϊμάρ - Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τότεναμ που ως γνωστόν είναι μία δύσκολη ομάδα στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και των πωλήσεων, φέρεται να ζητά για τον Δανό "εγκέφαλο" 151.000.000 ευρώ! Ασχέτως, δηλαδή, που το συμβόλαιο του 27χρονου λήγει το 2020, η διοίκηση των "Σπιρουνιών" παρουσιάζεται από το βρετανικό Μέσο ανένδοτη.

Υπενθυμίζουμε πως η Παρί είχε πληρώσει για τον "Νέι" 222.000.000 ευρώ και για τον Εμπαπέ 180.000.000 ευρώ. Η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή, αυτή τη στιγμή, είναι αυτή της Μπαρτσελόνα που πλήρωσε 120.000.000 ευρώ την Λίβερπουλ για χάρη του Φελίπε Κουτίνιο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ