ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αρπάζει τον Ντίαθ μέσα από τα χέρια του Γκουαρντιόλα

Manchester City's Brahim Diaz during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Brahim Diaz during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 19χρονου Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. (VIDEO)

Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο φέρεται να πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη "Marca" η Βασίλισσα ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 19χρονου Μπραχίμ Ντίαθ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ντίαθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάλαγα, από όπου και τον απέκτησε η Σίτι τον Ιανουάριο του 2014 δαπανώντας περίπου 350.000 ευρώ. Γεννημένος στην Ισπανία, αλλά με καταγωγή από το Μαρόκο, ο 19χρονος ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση, αλλά και για το γεγονός ότι μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις.

Κυρίως αγωνίζεται στον άξονα είτε ως "οκτάρι", είτε πίσω από τον επιθετικό, όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα άκρα. Από πέρσι ο Γκουαρντιόλα τον έχει συμπεριλάβει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και μάλιστα, φέτος, μετρά τέσσερις συμμετοχές έχοντας πετύχει και δύο γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στη Φούλαμ για το League Cup.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Marca" η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, ενώ στη συμφωνία υπάρχουν και πολλά μπόνους συμμετοχών που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα της Μάντσεστερ Σίτι από τη συγκεκριμένη πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ