ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκάλυψε τις τρεις νέες εμφανίσεις της

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villareal at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villareal at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιεί τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τη ροζ φανέλα για τα εκτός έδρας ματς να κλέβει την παράσταση (PHOTOS).

Στα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιεί τη νέα αγωνιστική σεζόν προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα, με τον Καρίμ Μπενζεμά να αφήνει για λίγο το ρόλο του ποδοσφαιριστή και να μετατρέπεται σε μοντέλο για να τις συστήσει στο κοινό.

Μία μικρή αλλαγή θα έχει η κλασική εμφάνιση της Ρέαλ καθώς στο άσπρο που κυριαρχεί θα υπάρχει λιγο ροζ στα πλάγια, ενώ η δεύτερη θα είναι ροζ χρώματος και η τρίτης πράσινου, θυμίζοντας αυτή που φόρεσε τη φετινή σεζόν.

Σημειώνεται πως οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με τη ροζ φανέλα στο εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι στις 7 Αυγούστου, στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League (η ρεβάνς του 2-1 υπέρ των πολιτών στο Μπερναμπέου).

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκάλυψε τις τρεις νέες εμφανίσεις της
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκάλυψε τις τρεις νέες εμφανίσεις της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ