ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει με Μπενζεμά μέχρι το 2023

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's fifth goal during a Champions League group A soccer match between Real Madrid and Galatasaray at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's fifth goal during a Champions League group A soccer match between Real Madrid and Galatasaray at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Καρίμ Μπενζεμά περνά την καλύτερή του φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θέλει να τον δέσει για πάντα στη Μαδρίτη προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο Καρίμ Μπενζεμά περνά δεύτερη νιότη στη Ρεάλ Μαδρίτης σκοράροντας κατά ριπάς. Τα νούμερά του ζαλίζουν τη φετινή σεζόν, αφού σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 11 φορές, ενώ έχει δώσει και πέντε ασίστ. Έπειτα από την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει απελευθερωμένος και πλέον έχει ξεφύγει οριστικά από την σκιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Είναι για μία ακόμη χρονιά ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων και αποτελεί τη νούμερο ένα απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ πρόσφατα έγινε ο 4ος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League με 62 τέρματα και κυνηγά τον Ραούλ.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει η " Marca" στο πρωτοσέλιδο της, ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να του προτείνει ανανέωση συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2023. Αυτή τη στιγμή ο 31χρονος έχει συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ με τους "μερένγκες" μέχρι το 2021, αφού το Σεπτέμβριο του 2017 είχε υπογράψει νέα τετραετή συμφωνία.

Από τη μεριά του ο Γάλλος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να συνεχίσει στη Ρεάλ, ενώ στο παρελθόν είχε πει πως ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει με Μπενζεμά μέχρι το 2023

Photo Credits: AP/ Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ