ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Λεβάντε: Τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λεβάντε χάρη σε δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά κι ένα του Καζεμίρο. (VIDEOS)

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Λεβάντε για την τέταρτη αγωνιστική της ισπανικής Liga και ήδη από το πρώτο ημίχρονο οι μερένγκες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 των γρανότες.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ 25 λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβαχάλ νίκησε τον Αΐτορ Φερνάντεθ.

Ύστερα από έξι λεπτά (31') ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός διπλασίασε τόσο τα δικά του γκολ, όσο και της ομάδας του υποδεχόμενος την μπάλα μετά από πάσα του Χάμες εντός περιοχής και τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση με το αριστερό.

Ο Καζεμίρο στο 40ό λεπτό έκανε το 3-0 μετά από βραζιλιάνικη συνεργασία. Ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο συμπατριώτης του βρέθηκε στην καρδιά της φιλοξενούμενης άμυνας και διεύρυνε το προβάδισμα.

Photo credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ