ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Λεγκανές 5-0: Απάντησε με πεντάρα στην Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal, from a penalty kick during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal, from a penalty kick during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ απάντησε με πεντάρα στην χθεσινή αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα, συνέτριψε (5-0) τη Λεγκανές, προσπέρασε την Ατλέτικο και παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από τους μπλαουγκράνα.

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Λεγκανές στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την 11η αγωνιστική της ισπανικής Liga και δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τους πεπινέρος, από τους οποίους απουσίασε ο Δημήτρης Σιόβας λόγω ενοχλήσεων.

Οι μερένγκες άνοιξαν το σκορ επτά λεπτά μετά την έναρξη του ματς στη Μαδρίτη. Ο Μπενζεμά μετά από σέντρα γύρισε τη μπάλα με τον Ροντρίγκο και ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο γκολ της βασίλισσας δεν άργησε παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Με τη σέντρα της Λεγκανές η Ρεάλ έκλεψε τη μπάλα με τον Μπενζεμά να βγαίνει στην επίθεση από τα αριστερά, ο Γάλλος έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Κρόος και ο Γερμανός με πλασέ το 2-0. Στο 22' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο Αζάρ τσίμπησε τη μπάλα προ του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ο οποίος τον ανέτρεψε.

Ο Σέρχιο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Χουάν Σοριάνο έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε τη μπάλα. Ο διαιτητής είδε το VAR και έδωσε επανάληψη καθώς ο Σοριάνο δεν είχε τα πόδια του στη γραμμή. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που ακυρώνεται για αυτό το λόγο με VAR στην Ισπανία.

Ο Ράμος αυτή τη φορά πηγαίνοντας και λίγο αργά στην μπάλα την έστειλε στην αντίθετη γωνία κάνοντας το 3-0.Στο 69ο λεπτό η Ρεάλ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, καθώς ο Μόντριτς ανατράπηκε. Ο Μπενζεμά ευστόχησε κι έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ (5-0) διαμόρφωσε ο Λούκα Γιόβιτς στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβαχάλ.

Πέντε γκολ από τη Ρεάλ, η οποία απάντησε στα πέντε της Μπαρτσελόνα επί της Βαγιαδολίδ με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στο μεταξύ τους clasico το οποίο μετατέθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (83' Λούκας Πέρεθ / 70' Μοράτα)

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ 5-1 (3'Λανγκλέ,29'Βιδάλ,34', 75'Μέσι,77'Σουάρες /15'Ολίβας)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Βαλένθια - Σεβίλλη 1-1 (81' Σομπρίνιο / 45+3' Οκάμπος)

Σοσιεδάδ - Λεβάντε 1-2 (47' Ουίλιαν Ζοζέ / 24' Μπάρντι, 40' Μπόρχα Μαγιοράλ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ 3-0 (4'-17' Μουνιαίν, 79' Βίκτορ Γκόμεθ)

Μπέτις - Θέλτα 2-1 (8' Έμερσον, 90' Φεκίρ/ 70' Άσπας)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγκανές 5-0 (7' Ροντρίγκο, 8' Κρόος, 24' Ράμος, 69' πεν. Μπενζεμά, 90+1' Γιόβιτς)

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Μαγιόρκα - Οσασούνα (20:00)

Έιμπαρ - Βιγιαρεάλ

Χετάφε - Γρανάδα (22:15)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ