ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Καμαβινγκά, ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή

Ρεάλ: Καμαβινγκά, ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή

Ο 17χρονος Ανγκολέζος με το γαλλικό διαβατήριο, Εντουάρντο Καμαβινγκά, είναι η Νο1 επιλογή της Ρεάλ για τη μεσαία γραμμή. Πρότζεκτ για το μέλλον, αλλά και για το παρόν.

Η Ρεν είναι ξεκάθαρα selling club. Μια ομάδα που παράγει ποδοσφαιριστές και τους πουλάει. Το ίδιο θα συμβεί εκτός απροόπτου και τος επόμενους μήνες με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά. Γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 2002, με καταγωγή από την Ανγκόλα αλλά με γαλλικό διαβατήριο.

Μόλις 17 ετών και έχει κάνει φέτος 36 συμμετοχές με τη Ρεν σε όλες τις διοργανώσεις (25 στο πρωτάθλημα). Το συμβόλαιο τελειώνει το 2022 και η γαλλική ομάδα έχει ήδη απορρίψει προτάσεις που της έχουν έρθει για ένα παιδί - θαύμα του ποδοσφαίρου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να τον αποκτήσει με... κλειστά μάτια. Στο πρόσωπό του βλέπει έναν ιδανικό χαφ που θα πλαισιώσει και αργότερα θα αντικαταστήσει τον Καζεμίρο. Οι Μερένγκες τον παρακολουθούν εδώ και μήνες και αυτή τη στιγμή φέρονται να είναι το φαβορί για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως προκύπτει, η Ρεν δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει με λιγότερα από 80 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, που κυκλοφορεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδό με τον Καμαβινγκά, η πρώτη επαφή με τη Ρεν είχε γίνει, αλλά οι συζητήσεις πήγαν πίσω λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό.

Αμυντικός χαφ με ύψος 1,82, που ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ακαδημία της Ρεν και έχει παίξει μία φορά στην εθνική Γαλλίας U21.

Ρεάλ: Καμαβινγκά, ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ