ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Κ18: Κορυφή με νέο γκολ του Βασιλάκη (VIDEO)

Ρεάλ Κ18: Κορυφή με νέο γκολ του Βασιλάκη (VIDEO)

Ο ελληνικής καταγωγής φορ της Ρεάλ Κ18, Κριστιάν Βασιλάκης, πέτυχε γκολ στη νίκη (4-0) επί της Ράγιο Βαγιεκάνο Β' και οι "μερένγκες" μοιράζονται την κορυφή του ομίλου με την Ατλέτικο. (VIDEO)

Στην πρώτη θέση του ομίλου των ομάδων στο αντίστοιχο ηλικιακό επίπεδο Κ18 ετών συγκατοικούν η Ρεάλ με την Ατλέτικο. Οι "μερένγκες" υποδέχθηκαν τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη συνέτριψαν με 4-0.

Ο 17χρονος ελληνικής καταγωγής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Κ18, Κριστιάν Βασιλάκης, πέτυχε το δεύτερο γκολ της "βασίλισσας". Ο "Βάσι", όπως είναι το παρατσούκλι του, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών των "μερένγκες".

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέρυσι με τη Juvenil C στην πρώτη του σεζόν πέτυχε 20 γκολ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μάλιστα, βρίσκεται στη ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας για το Youth League (αντίστοιχη εκδοχή του Champions League για το ηλικιακό επίπεδο Κ19 ετών).

Έχει καταθέσει αίτηση για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας - η ΕΠΟ έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στις εθνικές ομάδες - αλλά η γραφειοκρατία δεν έχει φέρει πρόοδο στην υπόθεση. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο την ισπανική υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Ο παππούς του είναι Έλληνας και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ