ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: H Marca έβγαλε στη σέντρα τον Ζιντάν με πρωτοσέλιδο

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Real Madrid in the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Real Madrid in the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

H Ρεάλ Μαδρίτης δεν έριξε βόμβες στο φινάλε των μεταγραφών όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν πριν λίγες ημέρες και η "Marca" το θύμισε στον Γάλλο μέσα από ειρωνικό πρωτοσέλιδο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε στείλει σαφές μήνυμα με την έναρξη της δεύτερης θητείας του πως θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην Ρεάλ ώστε να εμφανιστεί διαφορετική σε σύγκριση με την περσινή αποκαρδιωτική σεζόν, όμως αυτό δεν συνέβη.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τους μερένγκες πανίσχυρους ξανά, παρόλα αυτά η νέα σεζόν τους βρίσκει πάνω-κάτω με το ίδιο ρόστερ, με την παλιά φρουρά να βγαίνει προς τα εμπρός για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Όσοι μάλιστα περίμεναν να πυροδοτηθεί κάποια βόμβα την τελευταία στιγμή, είτε με την απόκτηση του Πογκμπά είτε του Νεϊμάρ, απογοητεύτηκαν πολύ, με την "Marca" να ασκεί κριτική στον Ζιντάν μέσα από το σημερινό της (3/9) πρωτοσέλιδο:

"Τι έγινε η γαλλική επανάσταση;", είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία συμπληρώνει: "Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Ζιντάν συμπυκνώνονται στην εξής μία: μόνο ο Αζάρ είναι σίγουρος βασικός. 303 εκατομμύρια και 19 κινήσεις για να διατηρήσει τελικά η Ρεάλ τον σκληρό πυρήνα της".

Ρεάλ: H Marca έβγαλε στη σέντρα τον Ζιντάν με πρωτοσέλιδο

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ