ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: H Marca αναγορεύει τον Αζάρ ως νέα μεταγραφή

Real Madrid's Eden Hazard reacts after missing a scoring chance during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Eden Hazard reacts after missing a scoring chance during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Εντέν Αζάρ άφησε πίσω τον τραυματισμό του στο διάστημα του κορονοϊού και σύμφωνα με την Marca είναι το έξτρα ατού του Ζινεντίν Ζιντάν με την επιστροφή της Ρεάλ στην La Liga.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε επιβλητικά από τις Βαλεαρίδους Νήσους σκορπώντας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα την Μαγιόρκα (0-4) χάρη σε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ από τον Λιονέλ Μέσι και ξέφυγε πέντε πόντους από την Ρεάλ στην κούρσα του τίτλου.

Τώρα, είναι στο χέρι της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν να δώσει τη δική της απάντησή της στο χορτάρι, υποδεχόμενη στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" (έδρα της Ρεάλ Β') την Έιμπαρ, και σύμφωνα με την Marca το πρόσωπο που είναι έτοιμο να κάνει το βήμα προς τα εμπρός δεν είναι άλλος από τον Εντέν Αζάρ.

'Ή Ρεάλ έρχεται με νέα μεταγραφή", αναφέρει ο τίτλος στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, φωτογραφίζοντας τον Βέλγο ως τον παίκτη που δεν έχει αποδώσει ως τώρα τα αναμενόμενο και έχει την ευκαιρία μετά την τρίμηνη αποχή από τη δράση ελέω κορονοϊού, να εμφανίσει τον παλιό καλό εαυτό του: αυτόν της παρουσίας του στην Τσέλσι.

Ρεάλ: H Marca αναγορεύει τον Αζάρ ως νέα μεταγραφή

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να έχει μέχρι στιγμής μόνο 1 γκολ σε 15 παρουσίες του με τους μερένγκες, με το μαδριλένικο μέσο να εκτιμά πως η επιστροφή του αληθινού Αζάρ είναι θέμα χρόνου, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με την Έιμπαρ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει άλλωστε πως ο Αζάρ θα πάρει θέση στο ένα άκρο της επίθεσης ως στήριγμα του Μπενζεμά που θα παίξει στην κορυφή, με τους Μπέιλ και Ίσκο να δίνουν μάχη για να τους πλαισιώσουν στη γραμμή κρούσης της Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ