ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Φαβορί ο Ραούλ για αντί-Πογιάτος στο Youth League

Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raul Gonzalez Blanco listens during a press conference, where he is introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York.  (AP Photo/Bebeto Matthews)
Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raul Gonzalez Blanco listens during a press conference, where he is introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York. (AP Photo/Bebeto Matthews) AP

Ο Ραούλ θα είναι πιθανότατα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Youth League αντικαθιστώντας τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάνι Πογιάτος με ανάρτησή του αποχαιρέτησε μετά από τρία χρόνια τη Ρεάλ Μαδρίτης σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έλευσή του στην Ελλάδα προκειμένου ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ψάχνει τον αντικαταστάτη του 46χρονου για το Youth League (η αντίστοιχη έκδοση του Champions League σε επίπεδο Νέων), η δράση στο οποίο επιστρέφει στις 16 Αυγούστου με το ματς των μερένγκες με τη Γιουβέντους (το μοναδικό από τη φάση των 16 που δεν είχε διεξαχθεί πριν την αναστολή αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού).

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Ρεάλ και νυν προπονητής της Ρεάλ Β' (Καστίγια) θα είναι σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Ντάνι Πογιάτος στα εναπομείναντα ματς της διοργάνωσης.

Τόσο το ματς της Ρεάλ με τη Γιουβέντους, όσο και τα προημιτελικά (18-19 Αυγούστου), τα ημιτελικά (22 Αυγούστου) και ο τελικός (25 Αυγούστου) θα διεξαχθούν στη Νιόν και στο στάδιο Κολοβρέ της ελβετικής πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πογιάτος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ
Έστειλαν τα συμβόλαια στον Πογιάτος

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ