ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ετοιμάζει διπλό "μπαμ" με Λαουτάρο - Καμαβινγκά

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ θα κάνει κίνηση το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, αλλά και του νέου "Καζεμίρο", Εντουάρντο Καμαβινγκά από τη Ρεν.

Το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στη Ρεάλ, αφού αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται υπ' ατμόν. Οι Γκάρεθ Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι δεδομένο πως θα παραμείνουν κάτοικοι Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι, ενώ στον "αέρα" βρίσκονται κι οι Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο, αλλά κι ο Λούκα Μόντριτς.

Σε περίπτωση που υπάρξουν αποχωρήσεις, θεωρείται σίγουρο πως θα προκύψουν και μεταγραφές, με τα ονόματα του Λαουτάρο Μαρτίνες και Εντουάρντο Καμαβινγκά να παίζουν δυνατά ενόψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει το νέο "Καζεμίρο", ο οποίος αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία την τελευταία διετία στη Ρεν. Μόλις στα 17 του, ο Γάλλος χαφ έχει 39 συμμετοχές με τη Ρεν, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Παράλληλα, οι "μερένγκες" εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Λαουτάρο, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ίντερ, έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου. Σε 28 αγώνες, ο Αργεντινός επιθετικός έχει 16 γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ είναι -επίσης- διεθνής με την Αργεντινή, μετρώντας εννιά γκολ σε 18 συμμετοχές.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ανέλθει στα 110.000.000 ευρώ, όσο είναι, δηλαδή, κι η ρήτρα, ενώ για τον Καμαβινγκά οι Μαδριλένοι θα πρέπει να καταβάλλουν 50.000.000 με 60.000.000 ευρώ για να τον κάνουν "δικό" τους.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ