ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Επιστρέφει ο Κασίγιας ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ

Real goalkeeper Iker Casillas poses with the trophy at the end of the final of the Copa del Rey between FC Barcelona and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, April 16, 2014. Real defeated Barcelona 2-1. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real goalkeeper Iker Casillas poses with the trophy at the end of the final of the Copa del Rey between FC Barcelona and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, April 16, 2014. Real defeated Barcelona 2-1. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση του, στο ρόλο του ειδικού συμβούλου του Φλορεντίνο Πέρεθ. Τις επόμενες μέρες οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή στο σπίτι του, μετά από πέντε χρόνια αναλαμβάνοντας ρόλο ειδικού συμβούλου δίπλα στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως αναφέρουν οι κορυφαίες εφημερίδες της Ισπανίας ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έχει συμφωνήσει σε όλα και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Κασίγιας ουσιαστικά έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του στη Ρεάλ, με εξαίρεση την τελευταία πενταετία όπου πήγε στην Πόρτο και πλέον θα επιστρέψει για να αναλάβει έναν ρόλο συμβούλου αντίστοιχο με αυτόν που είχε ο Ζιντάν πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την προπονητική στα τμήματα της "βασίλισσας".

Ο παλαίμαχος Ισπανός γκολκίπερ, οποίος είχε ένα καρδιακό επεισόδιο την 1η Μαΐου του 2019, αναγκάστηκε να κρεμάσει τα γάντια του αλλά ποτέ δεν έφυγε μακριά από το ποδόσφαιρο για αυτό και είχε στο μυαλό του να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, βάζοντας υποψηφιότητα ως πρόεδρος αλλά τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί.

Πλέον όμως ο Κασίγιας που έχει 725 συμμετοχές με τη Ρεάλ, επιστρέφει στο Μπερναμπέου, και η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά να εργάζεται για την αγαπημένη του ομάδα που δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ