ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Επανέρχεται η Ατλέτικο για Χάμες Ροντρίγκες

Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έχει μέλλον στη Ρεάλ και η έτερη μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης, Ατλέτικο, επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση του Κολομβιανού.

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, κίνησε γη και ουρανό το περασμένο καλοκαίρι για να πείσει τον Χάμες Ροντρίγκες να μείνει στη Μαδρίτη, αλλά ν' αλλάξει ποδοσφαιρικό στρατόπεδο.

Το είχε παραδεχθεί και ο πρόεδρος των κολτσονέρος, Ενρίκε Θερέθο, με δηλώσεις του: " Προσπαθήσαμε να τον κλείσουμε στην αρχή της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2019, αλλά μετά χάλασε. Έμεινε στη Ρεάλ".

Ο 28χρονος Κολομβιανός μέσος δεν έχει μέλλον στους μερένγκες, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Σύμφωνα με τη σελίδα της πατρίδας του, Universal, η Ατλέτικο επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκησή του.

Δύο είναι τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Στο οικονομικό σκέλος η Ατλέτικο αναμένεται να κάνει πρόταση 25.000.000 ευρώ, αλλά η Ρεάλ θα ζητήσει περισσότερο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο πανίσχυρος ατζέντης του Χάμες Ροντρίγκες, Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τις δυο ομάδες της Μαδρίτης. Το άλλο είναι η διστακτικότητα του ίδιου του παίκτη να κάνει μια τόσο απότομη αλλαγή - λόγω αντιπαλότητας - αν και αναγνωρίζει ότι υπό την τεχνική ηγεσία του "Τσόλο" μπορεί ν' αποδώσει καλύτερα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ