ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δίνει δανεικό τον Γιόβιτς, καραδοκεί η Μίλαν

Ρεάλ: Δίνει δανεικό τον Γιόβιτς, καραδοκεί η Μίλαν
AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να παραχωρήσει ως δανεικό τον Λούκα Γιόβιτς και η Μίλαν είναι έτοιμη για το deal, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport".

Η Ρεάλ Μαδρίτης θαμπώθηκε από την εκτυφλωτική λάμψη που δημιούργησαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Λούκα Γιόβιτς με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη σεζόν 2018-19 και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ουσιαστικά το παραέβαλε, με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να εκτιμάει πως το ποσό των 60.000.000 ευρώ ήταν καλή τιμή για τον Σέρβο επιθετικό και να αγοράζει τις υπηρεσίες του από την ομάδα της Bundesliga.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν αποδεικνύει περίτρανα πως άλλο Άιντραχτ και άλλο Ρεάλ, με τον 22χρονο επιθετικό να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον και να μην καταφέρνει ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν για μία θέση βασικού στην επίθεση.

Ρεάλ: Δίνει δανεικό τον Γιόβιτς, καραδοκεί η Μίλαν
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία αυτή της Ρεάλ ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα για την Μίλαν που έχει πάντα στα υπόψη της τον Γιόβιτς, με τους ροσονέρι να έχουν την ευκαιρία να τον δουν δίδυμο με τον Άντε Ρέμπιτς, με τον οποίο είχε εξαιρετική χημεία στην ομάδα της Φρανκφούρτης πριν μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ