ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δανεικός στη Βιγιαρεάλ ο Κούμπο

Mallorca's Takefusa Kubo runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Mallorca at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, June 24, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Mallorca's Takefusa Kubo runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Mallorca at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, June 24, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε τον 19χρονο Ιάπωνα εξτρέμ, Τακεφούσα Κούμπο, δανεικό για την επόμενη σεζόν στη Βιγιαρεάλ.

Τη φανέλα της Βιγιαρεάλ θα φορά την επόμενη σεζόν ο Τακεφούσα Κούμπο. Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το κίτρινο υποβρύχιο για το μονοετή δανεισμό του 19χρονου Ιάπωνα εξτρέμ.

Οι μερένγκες απέκτησαν τον Κούμπο το 2019 από την FC Tokyo και την περασμένη σεζόν τον παραχώρησαν δανεικό στη Μαγιόρκα. Ο Ασιάτης ήταν από τους καλύτερους παίκτες των νησιωτών, δεν κατάφερε ωστόσο να τους γλιτώσει από τον υποβιβασμό.

Κομβικός ήταν σύμφωνα με τη Marca ο ρόλος του Ουνάι Έμερι. Ο Βάσκος είχε συνομιλία με τον Κούμπο και τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση, βοηθώντας στην εξέλιξή του.

Photo credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ