ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Από τα 100 στα 150 εκατομμύρια η μεταγραφή του Αζάρ

Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal during their English Premier League soccer match between Chelsea and Cardiff City at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Αζάρ AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σύμφωνα με την "Telegraph" η Ρεάλ ανέβασε κατά 50 εκατομμύρια ευρώ, μέσω μπόνους, την προσφορά της για τον Αζάρ και η Τσέλσι έδεσε τη συγκατάθεση της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες η Ρεάλ ανέβασε την προσφορά της για να κάνει δικό της τον Αζάρ κατά 50 εκατομμύρια ευρώ με χρήματα που θα πάρει η Τσέλσι μέσω μπόνους.

Αυτό τουλάχιστον επικαλείται σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η "Telegraph" η οποία σημειώνει πως αν και στην αρχή είχε γίνει γνωστό πως η μεταγραφή θα κοστίσει στην ομάδα της Μαδρίτης 88 εκατομμύρια λίρες (100 εκατομμύρια ευρώ), οι Άγγλοι τελικά θα εισπράξουν 130 εκατομμύρια λίρες (147 εκατομμύρια ευρώ).

Όπως αναφέρει η "Telegraph" οι δυο πλευρές συνομιλούσαν σχεδόν μια εβδομάδα και πλέον έχουν φτάσει σε μια συμφωνία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στην Τσέλσι μάλιστα είναι σίγουροι πως θα φτάσουν να πάρουν το μάξιμουμ που έχει συμφωνηθεί καθώς τα μπόνους που έχουν μπει είναι αρκετά εύκολα για να τα πιάσει ο Βέλγος σταρ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ