ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανησυχία με Γιόβιτς στην Μαδρίτη, δεν έχει σκοράρει από τον Ιούνιο

Real Madrid's Luka Jovic gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Luka Jovic gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Ο 21χρονος Λούκα Γιόβιτς πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης με την προοπτική να κάνει μεγάλα πράγματα. Ο Σέρβος ακόμα ψάχνεται με το τελευταίο του γκολ σε συλλογικό επίπεδο να καταγράφεται στις αρχές Μαΐου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επένδυσε 60 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον Λούκα Γιόβιτς. Ο 21χρονος φόρεσε τη φανέλα των Μαδριλένων με τις προσδοκίες να είναι τεράστιες. Τα ισπανικά Μέσα, μάλιστα, σημείωναν πως ο Σέρβος πήγε στο Μπερναμπέου για να γίνει ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Γιόβιτς απογοητεύει. Δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ σε επίσημη διοργάνωση, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό. Ένας προβληματισμός που αποτυπώνεται στα ΜΜΕ της Ιβηρικής Χερσονήσου. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα στην AS θυμούνται πως το τελευταίο γκολ του Γιόβιτς σε συλλογικό επίπεδο ήταν στις 2 Μάιου στα ημιτελικά του Europa League κόντρα στην Τσέλσι (ο παίκτης τότε αγωνιζόταν στην Άιντραχτ).

Γενικότερα, το τελευταίο τέρμα του Γιόβιτς εντοπίζεται στις 10 Ιουνίου. Στο ματς της Λιθουανίας με την Σερβία, λοιπόν, ήταν που βρήκε δίχτυα ο Γιόβιτς και από τότε σίγησε. Στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να βάλει γκολ ούτε στην προετοιμασία, καθώς το μεγαλύτερο διάστημα αυτής ήταν τραυματίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, φέτος, του έχει δώσει 7 συμμετοχές και στις δύο ήταν βασικός. Στα 221 λεπτά που έχει πάρει ο νεαρός Γιόβιτς με την φανέλα της Ρεάλ, ακόμα, δεν έχει καταφέρει τίποτα (ούτε ασίστ, ούτε γκολ).

*Επισημαίνουμε πως ο Γιόβιτς σκόραρε στο εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα τον Σεπτέμβριο, όμως μέσω VAR το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ