ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος για Μέσι: "Ελπίζω την Κυριακή να μην είναι η μέρα του"

Ένταση μεταξύ του Μέσι και του Σέρχιο Ράμος σε clasico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
Ένταση μεταξύ του Μέσι και του Σέρχιο Ράμος σε clasico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Τον απεριόριστο σεβασμό του για τον Λιονέλ Μέσι λίγο πριν το Clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Σέρχιο Ράμος είδε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου (26η συνολικά στην καριέρα του) και θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς για τους "16" του Champions League, ωστόσο τη συγκεκριμένη άσχημη στιγμή την έχει αφήσει πίσω του καθώς τώρα έχει... Clasico.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (1/3, 22:00) την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα (αυτή τη στιγμή η ομάδα του Σετιέν είναι στο +2 απέναντι σε αυτήν του Ζιντάν), με τον αρχηγό των μερένγκες να μην κρύβει το θαυμασμό του για τον σούπερ σταρ των Καταλανών, Λιονέλ Μέσι.

"Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Μέσι. Πιστεύω πως είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία και έχω απεριόριστο σεβασμό για αυτόν.

Ελπίζω την Κυριακή να μην είναι η μέρα του, αυτό σημαίνει πως θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας, και αν έχουμε πάρει και ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα καλύτερα.

Barcelona's Lionel Messi, center, vies for the ball with Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, left, and Real Madrid's Sergio Ramos, right, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, center, vies for the ball with Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, left, and Real Madrid's Sergio Ramos, right, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Του εύχομαι τα καλύτερα καθώς πρόκειται για επαγγελματία συνάδελφό μου, όσο όμως αυτό δεν μας επηρεάζει αρνητικά! Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου, θεωρώ πως είναι ένας από τους κορυφαίους", τόνισε ο Ράμος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Goal.com", ενώ για το γεγονός πως θα γράψει ιστορία την Κυριακή ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε Clasico (42), είπε:

"Το γεγονός αυτό, μου δίνει τεράστια χαρά. Ελπίζω να συνεχίσω και να παίξω ακόμα περισσότερα τέτοια ματς. Αυτό θα σήμαινε πως θα παίζω για αρκετα χρόνια ακόμα.

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι όπως όλα τα άλλα. Θα μας φέρει τεράστια χαρά αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ