ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Δεν ξέρω αν ήταν τελείως δίκαιο αποτέλεσμα"

Ράμος: "Δεν ξέρω αν ήταν τελείως δίκαιο αποτέλεσμα"

Ο Σέρχιο Ράμος εξήγησε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας 1-1 στο "Καμπ Νόου" είναι πάρα πολύ σημαντικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη του τίτλου.

Ο πρωταγωνιστής του clasico ήταν αδιαμφισβήτητα ο σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε μετά από το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το γκολ που σημείωσε και τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα του.

"Δεν ξέρω εάν είναι ένα τελείως δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά ήταν μία σπουδαία πάσα από τον Μόντριτς. Ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε να παίζουμε έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την κατοχή της μπάλας στο 1ο ημίχρονο και ίσως είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα μπορούσαμε, αλλά ο πόντος είναι καλύτερος από το τίποτα και μας επιτρέπει να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα".

"Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, παίξαμε στο όριό μας και αυτή είναι η επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά είναι καλύτερα να στηριζόμαστε σε εμάς, αντί για άλλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βαθμό στο 90' η Ρεάλ, 1-1 με Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε
Η πανηγυρική φωτογραφία της Ρεάλ έχει πόζες και... γυμνό
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ