ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόβλημα στο περικάρδιο ο Καρβαχάλ

Real Madrid's Daniel Carvajal, right, challenges for the ball with Dortmund's Andre Schuerrle during the Champions League, Group F, soccer match between Real Madrid and Borrusia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Daniel Carvajal, right, challenges for the ball with Dortmund's Andre Schuerrle during the Champions League, Group F, soccer match between Real Madrid and Borrusia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ίωση που επηρεάζει το περικάρδιο και τίθεται νοκ άουτ για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Εκτός δράσης χωρίς χρονικό προσδιορισμό θα μείνει ο Ντάνι Καρβαχάλ, όπως ενημέρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω ιού που εντοπίστηκε στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν οι "μερένγκες", ο Ισπανός δεξιός μπακ υποφέρει από ίωση που επηρεάζει το περικάρδιο και η οποία χρειάζεται αρκετό χρόνο για την ίασή της.

Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σχεδόν βέβαιη απουσία στον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την Εσπανιόλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", όπου οι πρωταθλητές Ισπανίας αναζητούν την πρώτη εντός έδρας νίκη στην Primera Division.

Περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες θα υποβάλλεται τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και τον χρόνο επανόδου του 25χρονου διεθνή στους αγωνιστικούς χώρους.

Για τον αγώνα με την Εσπανιόλ θα απουσιάσουν και οι δύο αριστεροί μπακ της ομάδας, Μαρσέλο και Τεό, που είναι τραυματίες, με συνέπεια ο Ζινεντίν Ζιντάν να μείνει δίχως έμπειρους καθαρόαιμους ακραίους αμυντικούς.

Στο αριστερό άκρο αναμένεται να αγωνιστεί ο Νάτσο, ενώ στο δεξί ίσως πάρει ευκαιρία για το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα ο 18χρονος διεθνής Μαροκινός Ασράφ Χακιμί.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ